tirsdag den 24. februar 2015

Æggewraps med kylling og guacamole.


En ny opskrift jeg har prøvet af herhjemme, og den var virkelig en succes. Meget hurtig, simpel og mættende - derfor deler jeg den selvfølgelig med jer. Målene er igen pr. person, så det er lettere at gange op til flere. Opskriften kan naturligvis også laves med hakket oksekød, med taco krydderi i, i så fald skal der benyttes 200g hk. oksekød i stedet for kyllingen.
Denne opskrift indeholder ca. 620 kcal pr. person. :)

Ingredienser:

175g kyllingebryst
2 mellemstore æg
2 mellemstore æggehvider
5g olie
1 formoden avocado
1 spske fromage fraiche 0,2%
1 teske citronsaft
Cayennepeber
Chilipulver
Paprika
1 fed Hvidløg
Peber
Salt 
Diverse salatfyld efter ønske.

Kyllingen:

Skær kyllingen i strimler og steg den på panden med en smule salt og peber.

2 Æggewraps:

Pisk de 2 æg og de 2 æggehvider i hånden. Tilsæt en smule chilipulver, paprika, peber og salt, samt ½ presset hvidløg.
Hæld en smule olie på en pande og tør rundt med noget køkkenrulle, så der er meget lidt tilbage af olien på panden, men dét der er tilbage ligger i et tyndt lag.
Hæld halvdelen af æggemassen på panden, vend pandekagen når den er blevet lysebrun. Gentag med nr. 2 pandekage.

Guacamole:

Dette er absolut opskriften på den bedste guacamole der findes. Jeg har prøvet mange, men denne er den bedste.

Mos 1 avocado. Tilsæt i stor spiseske fromage fraiche. Tilsæt 1 teske citronsaft, ½ fed presset hvidløg og smag til med salt peber og cayennepeber. (ca 1/4 teske cayennepeber)

Fyldet:
Man kan jo selv vælge hvad man vil have i. Vi valgte mix-salat, tomat, majs og peberfrugt.

Så fylder man pandekagerne og voila... Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar