Paprika-kalkun med broccolisalat.
Jeg har længe gerne ville finde en god opskrift på en kalorielet og lækker broccolisalat. Det blev en succes, så jeg vil gerne dele opskriften med jer. Det er forskelligt hvor sød eller sur folk vil have den, men denne er midt i mellem. Du kan altid tilføje en smule mere eddike eller sukker hvis det ønskes.
Målene er pr. person og der er ca. 620 kcal i denne portion.
Ingredienser:
225g broccoli i mundrette stykker
185g kalkunbryst
½ pakke kalkunbacon i strimler
10g rosiner
15g pinjekerner
110g fromage fraiche
½ spiseske fuldfed mayonaise
½ teske sukker
½ teske eddike
Paprika
Salt og peber
Kalkunen:
Krydr kødet med paprika, salt og peber og steg det på panden indtil gennemstegt
Broccolisalaten:
Sæt broccolien over, men kog den kun i 5 min, så den ikke bliver smattet.
Rist kalkunbaconen på en pande.
Imens skal dressingen laves. Bland fromage fraiche, mayo, sukkeret og eddike. Evt smag til med sukker og eddike alt efter hvor surt eller sødt du ønsker den.
Rist pinjekerner på en pande til de bliver lysebrune, vær forsigtig, de brænder hurtigt på. Sørg for at ryste panden godt og ofte.
Når broccolien er drænet godt for vand blandes det med dressingen i en stor skål. Pinjekerner, rosiner og bacon tilsættes.
Bland godt.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar