Kalkunbøffer med baconsvøbte asparges og cremede ærter
Virkelig lækker "nipse" aftensmad. Jeg kender ingen der ikke vil kunne lide dette. Bacon omkring asparges er jo altid et hit ;)
Målene er som altid pr. person.
Der er i denne opskrift 590 kcal.
Ingredienser:
250g kalkunbryst
150g kartoffel (ca. 4 mellem aspargeskartofler)
120g frosne ærter
70g fromage fraiche
½ teske citronsaft
2 Forårsløg
1 lille fed hvidløg
½ pakke kalkunbacon
Krydderi til kødet (fx. paprika og chili)
½ bundt grønne friske asparges
Salt og peber
Sæt kartoflerne over.
Skær kalkunbrystet ud i to stykker, krydder det med det du ønsker + salt og peber. Steg på panden til gennemstegt. Tiden kommer lidt an på tykkelsen.
Asparges:
Hold ca. 3 cm. inde på aspargesen i begge ender og bøj til den knækker. Behold delen med hovedet. Kog dem alle i kartoffelvandet, oveni kartoflerne i 3 min.
Del dem op i 3 bunker og rul dem ind i kalkunbaconen. Steg på panden på to sider i ca 5 min på hver.
Cremede ærter:
Vej ærterne af i en skål. Skyl dem i varmt vand fra hanen, så de tør op. Tilsæt fromage fraiche, ½ teske citronsaft, de hakkede forårsløg, hvidløg og salt og peber. Rør godt.
Server som på billedet øverst. Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar