torsdag den 26. marts 2015

Kalkunbøffer med baconsvøbte asparges og cremede ærter


Virkelig lækker "nipse" aftensmad. Jeg kender ingen der ikke vil kunne lide dette. Bacon omkring asparges er jo altid et hit ;)
Målene er som altid pr. person.
Der er i denne opskrift 590 kcal.

Ingredienser:

250g kalkunbryst
150g kartoffel (ca. 4 mellem aspargeskartofler)
120g frosne ærter
70g fromage fraiche
½ teske citronsaft
2 Forårsløg
1 lille fed hvidløg
½ pakke kalkunbacon
Krydderi til kødet (fx. paprika og chili)
½ bundt grønne friske asparges
Salt og peber

Sæt kartoflerne over. 

Skær kalkunbrystet ud i to stykker, krydder det med det du ønsker + salt og peber. Steg på panden til gennemstegt. Tiden kommer lidt an på tykkelsen.

Asparges: 

Hold ca. 3 cm. inde på aspargesen i begge ender og bøj til den knækker. Behold delen med hovedet. Kog dem alle i kartoffelvandet, oveni kartoflerne i 3 min.
Del dem op i 3 bunker og rul dem ind i kalkunbaconen. Steg på panden på to sider i ca 5 min på hver.

Cremede ærter:

Vej ærterne af i en skål. Skyl dem i varmt vand fra hanen, så de tør op. Tilsæt fromage fraiche, ½ teske citronsaft, de hakkede forårsløg, hvidløg og salt og peber. Rør godt.

Server som på billedet øverst. Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar