søndag den 1. marts 2015

Spaghettig bolognese.


En klassiker i køkkenet. Lavet på den mest kaloriefattige måde, men stadig mættende. Vær opmærksom på at det skal være levevis frisk bånd-fuldkornspasta der benyttes, da pasta svinger en del i kalorieantallet.
Denne opskrift er pr. person og indeholder ca. 645 kcal.

Ingredienser:

150g 3-6% hk. oksekød
200g flåede tomater
80g champignon
40g hakket løg
30g revet gulerod
110g frisk levevis pasta
30g madlavnings fløde 8%
50g sukkerfri ketchup (fx linessa fra Lidl)
80g broccoli
Salt og peber
1 fed hvidløg
Frisk basilikum 
Salt og peber.

Fremgangsmåde:

Rist løg og champignon skåret i skiver i en gryde. Efter ca. 5 min tilsættes kødet, og dette brunes. Tilsæt revet gulerod, presset hvidløg, en håndfuld basilikum, de flåede tomater og madlavningsfløden. Lad det stå og simre i en 20 min. tid.
Kog broccoli i ca. 10 min. - og kog pastaen efter brugsanvisningen.
Servér med ketchup på toppen.

Tip:

Hvis man ønsker en lidt spicy sovs, kan der tilsættes andre krydderier, fx chili og/eller cayenne peber :)

Velbekomme!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar