onsdag den 18. marts 2015

Tarteletter m. høns i asparges.


Denne har jeg glædet mig til længe. Der er ikke noget bedre end en god gang høns i asparges. Jeg har valgt broccoli som tilbehør, men det kunne ligeså godt være fx. blomkål. Hvis du vil have kartofler til, så drop tarteletterne, så er der plads til 3 mellemstore kartofler :)
Vær lige opmærksom på at der SKAL benyttes dåse-asparges. Vandet fra glas kan ikke benyttes til sovsen.
Målene er som altid pr. person.
Der er i denne opskrift ca. 640 kcal pr. person.

Ingredienser:

150g kyllingebryst
2 stk. fedtreducerede tarteletter
1 dåse aspargessnitter
11g hvedemel
7g olie
30 madlavningsfløde 8%
1/5 hønsebouillon terning (ikke opløst i vand)
100g broccoli
Salt og peber.

Sæt kyllinge-brysterne til kogning i en gryde. Den skal koge i ca. 20 min.

Sovsen:

Hæld olien i en gryde. Tilsæt melet lidt efter lidt under omrøring til den får en dejagtig-konsistens. Tilsæt derefter lidt efter lidt vandet fra dåse-asparges. Tilsæt den 1/4 bouillon-terning.
Når vandet er brugt tilsættes under omrøring fløden. Kog op.
Smag til med peber og salt. Forsigtig med salt, der er salt i bouillonen. Kog op.

Tilsæt asparges og kyllingekødet efter det er blevet hakket. Kog op og lad det derefter stå og køle en smule, det giver en lidt tykkere konsistens :)



Kog broccolien i ca. 5-7 min.

Varm de to tarteletter op enten i ovn eller på brødrister.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar